Termeni si conditii de utilizare


1. Detalii generale:
midoprint.ro este proprietatea S.C. Mido New Line S.R.L. , Inregistrata la Reg. Comertului
sub nr. J12/2663/2006;Cod unic de Inregistrare: RO 18913846 .


2.Cum comand?

Comenzile online, de pe situl midoprint.ro vor putea fi facute doar de catre orice utilizator, prin trimiterea unui e-mail din pagina "contact.php". Comenzile facute de acestia vor fi inregistrate, astfel putandu-se realiza un istoric al activitatii lor.
Ofertele midoprint.ro, sunt cu titlu de prezentare, preturile si imaginile putand fi schimbate oricand de catre MidoPrint, fara o anuntare in prealabil a utilizatorilor. La fiecare comanda online, operatorii nostri vor raspunde in maxim 24 de ore, cu informatiile necesare livrarii, alte adaugiri(comenzile online pot fi efectuate non-stop, maxim in urmatoarea zi lucratoare veti primi confirmarea comenzii prim e-mail sau telefonic; pentru a comanda/ridica comenzi de la sediul nostru vezi "contact" pentru orar!).
Orice produse disponibile pe site pot fi comandate/ridicate direct de la sediul nostru(Cluj-Napoca, str. Petru Maior, nr. . 6-8, apt. 9, cod: 400002, Romania, pentru program vezi "contact"), timpul de executie si conditiile de plata fiind stabilite pe loc!
midoprint.ro nu poate garanta si nu isi asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, sau actualizate.
Preturile, situatia stocului specificatiile sau imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila

3.Preturi/livrare

Preturile sunt exprimate in Lei, cu TVA inclus, iar pretul afisat este per bucata/produs!
Comanda minima care se poate efectua online este de 100 de lei, TVA inclus, pentru comanzi mari avand posibilitatea de a beneficia de discounturi si de a beneficia de oferte speciale oferite de midoprint.ro. Comenzile si platile se executa in baza semnarii unui contract, conditiile de livrare fiind stabilite de comun acord(comenzile pot fi ridicate de la sediul firmei noastre sau pot fi expediate catre client prin serviciul de curierat rapid, costurile de transport fiind suportate de catre client, in functie de localitatea in care se afla).
Toate produsele expediate prin posta/curierat rapid sunt insotite de factura!

5. Conditiile incheierii si executarii contractelor comerciale la distanta intre comerciantii care furnizeaza produse sau servicii si consumatori [Click pentru download]

Orice informatii/imagini afisate pe situl midoprint.ro reprezinta proprietatea S.C. Mido New Line S.R.L. si este interzisa copierea/reproducerea partiala sau completa a acestora! Prin utilizarea sitului midoprint.ro declar ca am inteles si ma oblig sa respect termenii si conditiile de utilizare de mai sus!


Copyright © 2010 Mido Print S.R.L.| Web Development by Symbol Sys S.R.L.